Lue lisää ISOPLUSsasta työpaikkana ja katso avoimet paikat.

Uratarinat Avoimet työpaikat Yhteystiedot

Innovatiivisuus ja avoimuus

Innovatiivisuus ja alan paras palvelu ovat työmme kulmakiviä. Meillä olet osa työyhteisöä, jossa arvostamme avointa vuoropuhelua ja toivotamme kaikki ideat tuotteidemme, palveluidemme ja prosessiemme kehittämiseksi tervetulleiksi.

Jari Vataja

”Uskomme, että työtyytyväisyys, avoimuus ja hyvä työympäristö ovat menestyvän yritystoiminnan perusta. Kun sinä voit työssäsi hyvin, saavutamme yhdessä hienoja asioita.”

– Nina Holm

Palvelu ja matala hierarkia

Toimimme tiiminä, ja tarjoamme erinomaista palvelua – ei vain asiakkaillemme, vaan myös sisäisesti. Vältämme ylimääräistä hierarkiaa ja byrokratiaa sekä tarpeettomia prosesseja. Näin varmistamme nopean päätöksenteon ja parhaan ratkaisun jokaiseen projektiin.

Palveluhaluisuus on tärkeä osa ISOPLUSsan DNA:ta ja luonnollinen ainesosa työpäivissämme.

 

Edut

Tarjoamme kaikille työntekijöillemme mm. kattavan työterveyshuollon, vakuutukset, joustavat työajat, työsuhdepyörän, lounasedun sekä mahdollisuuden kouluttautua lisää.

Järjestämme myös vuosittain työyhteisömme kesken kokoontumisia hauskanpidon ja tutustumisen merkeissä.

 

Jatkuva kehitys laadun takaajana

ISOPLUSsalla keskitymme jokaisen henkilökohtaiseen kehityspolkuun. Jatkuvasti kouluttautuva ja kehittyvä työyhteisö ovat myös yrityksen kasvun ja innovatiivisuuden kulmakiviä.

Kouluttautuneet ja motivoituneet työntekijät varmistavat, että tarjoamme asiakkaillemme parasta laatua ja ammattiosaamista.

”ISOPLUSsalla kaikkein tärkeintä on löytää asiakkaalle aidosti paras ratkaisu, ja sen eteen teemme kaikki yhdessä töitä.”

– Jan Burman

Uratarinat

Avoimet työpaikat

Lisätiedot ja tiedustelut