Lediga tjänster

Praktikmöjligheter på ISOPLUS

Letar du efter en praktikplats där du kan utveckla dina färdigheter tillsammans med erfarna branschexperter? Vi på ISOPLUS erbjuder praktikplatser året runt.

Hos oss blir du en del av en innovativ arbetsgemenskap där vi värdesätter en öppen dialog och välkomnar alla idéer för att förbättra våra produkter, tjänster och processer. Vi anser att arbetstillfredsställelse, öppenhet och en bra arbetsmiljö är grunden för ett framgångsrikt företag. Det är också viktigt för oss att du verkligen får chansen att utveckla dina sakkunskaper och din kompetens under din praktikperiod.

Lämna en öppen ansökan och berätta vilken typ av praktikplats du letar efter, så pratar vi mer!

Alla våra praktikplatser är oavlönade och längden på praktikperioden kan vi komma överens om flexibelt. Välkommen med i vår växande och uppmuntrande arbetsgemenskap!

SKICKA EN ÖPPEN ANSÖKAN HÄR

Är det snart dags för ditt examensarbete, men du saknar ett ämne?

ISOPLUS växer och utvecklas hela tiden och därför har vi flera intressanta processer och ämnen som du kan forska i för ett examensarbete.

Skriv gärna några meningar om dig själv, din utbildningsbakgrund och vilka ämnen som intresserar dig med tanke på ditt examensarbete. Efter det kan vi tillsammans se om vi kan hitta en möjlighet för dig att göra ditt examensarbete hos oss.

FRÅGA OM EXAMENSARBETER HÄR

Mer information och förfrågningar