Läs mer om ISOPLUS som arbetsplats och se våra lediga tjänster.   

Karriärberättelser Lediga tjänster Kontaktinformation

Innovationer och öppenhet 

Innovativa lösningar och branschens bästa service är hörnstenarna i vårt arbete. Hos oss ingår du i en innovativ arbetsgemenskap där vi värdesätter en öppen dialog och välkomnar alla idéer för att förbättra våra produkter, tjänster och processer.  

”Vi anser att arbetstillfredsställelse, öppenhet och en bra arbetsmiljö är grunden för ett framgångsrikt företag. När du mår bra och är nöjd med din arbetsplats uppnår vi stora saker tillsammans.”

– Nina Holm

Service och låg hierarki  

Vi arbetar som ett team och ger utmärkt service – inte bara till våra kunder, utan även internt. Vi undviker onödig hierarki, byråkrati och onödiga processer. På så sätt säkerställer vi ett snabbt beslutsfattande och den bästa lösningen för varje projekt.  

Tjänstvillighet är en viktig del av ISOPLUS DNA och en naturlig del av våra arbetsdagar.  

 

Förmåner  

Vi erbjuder alla våra medarbetare omfattande företagshälsovård, försäkringar, flexibla arbetstider, cykel som tjänsteförmån, lunchförmån och möjlighet till vidareutbildning.

Vi ordnar också årliga träffar inom arbetsgemenskapen för att ha roligt och lära känna varandra.  

 

Kontinuerlig utveckling som kvalitetsgaranti

På ISOPLUS fokuserar vi på allas personliga utveckling. En arbetsgemenskap som hela tiden lär sig mer och utvecklas är grundvalen för tillväxt och innovationer i företaget.  

Utbildade och motiverade arbetstagare säkerställer att vi erbjuder våra kunder bästa kvalitet och yrkeskunskap.  

”Det viktigaste för oss är att hitta den bästa lösningen för kunden, och vi arbetar alla tillsammans för att uppnå detta.”

– Jan Burman

Karriärberättelser

Lediga tjänster

Kontaktinformation