Avoimet työpaikat

Työharjoittelu ISOPLUSsalla

Etsitkö työharjoittelupaikkaa, jossa kehittää osaamista yhdesä alan konkareiden kanssa? Me ISOPLUSsalla tarjoamme työharjoittelupaikkoja ympäri vuoden.

Meillä pääset osaksi innovatiivista työyhteisöä, jossa arvostamme avointa vuoropuhelua ja toivotamme kaikki ideat tuotteidemme, palveluidemme ja prosessiemme kehittämiseksi tervetulleiksi. Uskomme, että työtyytyväisyys, avoimuus ja hyvä työympäristö ovat menestyvän yritystoiminnan perusta. Meille on myös tärkeää, että pääset aidosti kehittämään asiantuntemustasi ja osaamistasi harjoittelun aikana.

Jätä meille avoin hakemus ja kerro, millaista harjoittelupaikkaa etsit, niin jutellaan lisää!

Kaikki harjoittelumme ovat palkattomia ja niiden kestosta on mahdollista sopia joustavasti. Tervetuloa mukaan kasvavaan ja kannustavaan työyhteisöömme!

LÄHETÄ AVOIN HAKEMUS TÄSTÄ

Lähestyykö opinnäytetyön aloitus, mutta aihe puuttuu?

ISOPLUS kasvaa ja kehittyy jatkuvasti, minkä johdosta meillä on lukuisia mielenkiintoisia prosesseja ja aiheita, joita tutkia opinnäytetyön merkeissä.

Kirjoita siis rohkeasti muutaman virkkeen kuvaus itsestäsi, opintotaustastasi ja aiheista, jotka sinua kiinnostavat opinnäytetyön näkökulmasta. Sen jälkeen voimme yhdessä miettiä, löytyisikö meiltä juuri sinulle sopivaa opinnäytetyömahdollisuutta.

TIEDUSTELE OPINNÄYTETYÖMAHDOLLISUUKSISTA TÄÄLTÄ

Lisätiedot ja tiedustelut