HYVÄT TYÖT JOHTAVAT VAASAAN – ISOPLUS mukana Vaasan Kaupungin työnantajaimagokampanjassa  

Vaasan kaupunki on viime vuoden aikana nostanut isoksi tavoitteekseen onnellisuuden ja hyvinvoinnin lisäämisen. Vaasa haluaa olla maailman onnellisimman maan onnellisin kaupunki ja yksi tärkeä tekijä onnellisuudessa on tutkitusti hyvien tekojen tekeminen. Vaasan kaupunki, VASEK ja vaasalaiset energia-alan yritykset, mukaan lukien me ISOPLUSSAlla, olemme olleet tässä mukana.

Kampanja tulee näkymään isosti myös eri kanavissa ympäri Suomen osana Vaasan seudun markkinointia. Kampanjassa mukana ovat meidän lisäksemme ABB, Crimppi, Danfoss, Hitachi Energy ja VEO, ja sen tavoitteena on tuoda esille hyviä tekoja, joita teemme mm. työntekijöidemme, ilmaston ja eri yhteisöjen hyväksi. Samalla houkuttelemme lisää ammattilaisia liittymään joukkoomme!

15.1.2024 alkaen voitte bongata kampanjaan liittyvää sisältöä elokuvateattereissa, suoratoistopalveluissa, somessa ja katukuvassa mm. pääkaupunkiseudulla, Turussa, Tampereella, Oulussa, Jyväskylässä, Lahdessa, Seinäjoella, Rovaniemellä ja Lappeenrannassa.

Katso alla oleva video ja huomaa, miten hyvät teot paljastuvat pala palalta tutkimuksen edetessä!